Økonom-opprøret har startet

Slack for iOS Upload
Nå er Rethinking Economics Norge etablert som en organisasjon! Et nytt styre er valgt og vedtektene vedtatt. Lanseringen av nettverket i vår ble møtt med mye engasjement og vi er alt oppe i over 60 medlemmer. I høst jobber styremedlemmene Gunnar Fiksdal og Jenny Nygårdsmoen med oppstart av lokallag på Universitetet i Oslo og Universitetet i Bergen og vi planlegger allerede vår første Rethinking Economics Norge konferanse i januar.

Oppstartsmøte på Blindern vil finne sted 25. august. Da blir det innledning med Roger Hammersland som er forsker ved SSB og informasjon om nettverket generelt. Dette møtet vil finne sted kl.16:15 i Auditorium 4 på Eilert Sundts Hus.

Lyst til å melde deg inn eller engasjere deg? Send oss en e-post på rethinkingnorge [at] gmail [com].

Leave a Reply

%d bloggers like this: