Arrangementer i Oslo og Bergen i februar

De neste ukene finner flere spennende arrangementer sted i Oslo og Bergen. Her er en oversikt.

Oppstart av Rethinking Economics Bergen

Når: onsdag 8. februar, kl. 19.00
Hvor: Speilsalen på Det Akademiske Kvarter, Universitetet i Bergen

Vi starter vi lokallag i Bergen! Hjelp oss med å spre informasjonen til alle du kjenner i Bergen som kan være interesserte. Det blir en kort presentasjon av Rethinking Economcis-bevegelsen, før vi får høre Michael Alvarez (førsteamanuensis ved Institutt for sammenliknende politikk, UiB) fortelle om paradigmer i økonomifaget gjennom tidene.

Her er Facebook-arrangementet.

Steve Keen i Oslo

Når: onsdag 8. februar, kl 12.15
Hvor: Auditorium 1 på SV-fakultetet, Universitetet i Oslo

Aktualitetsuka ved økonomisk institutt har invitert Steve Keen til å holde et foredrag!

Om arrangementet:
Steve Keen is head of the School of Economics at Kingston University London. He will lecture about how he, as one of few economists, predicted the financial crisis in 2008, and why he supported Brexit. He will also lecture about his view on the current credit accumulation in Norway which he think will collapse within 1 to 3 years.

Møte om endringene i SSB

Når: 15 februar, tidspunkt kommer
Hvor: U1, studentpubben i kjelleren på SV-fakultetet, Universitetet i Oslo
Rethinking Economics Blindern inviterer til debatt om endringene i SSB. De har allerede booket Ådne Cappelen, Kjetil Storesletten og Einar Lie, og med Are Haram fra Finansavisen som ordstyrer. Mer informasjon følger, men hold av datoen!

Leave a Reply

%d bloggers like this: